Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

Για κάθε σπίτι υπάρχει ο κατάλληλος λέβητας φυσικού αερίου από την Bosch. Προσφέρει ζεστασιά και είναι επίσης εξαιρετικά αποδοτικός και αξιόπιστος.

Οι λέβητες αερίου της Bosch διατίθενται σε διαφορετικούς τύπους και μοντέλα ως επίτοιχες ή επιδαπέδιες μονάδες για διαμερίσματα, μονοκατοικίες και πολυκατοικίες καθώς και επαγγελματικούς χώρους. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε έναν σύγχρονο λέβητα αερίου με τεχνολογία συμπύκνωσης ή έναν συμβατικό λέβητα.
Η Bosch σας προσφέρει την κατάλληλη συσκευή για ένα ζεστό σπίτι.
Απλές στο χειρισμό, αθόρυβες και με υψηλή ενεργειακή απόδοση οι λέβητες αερίου της Bosch είναι κατασκευασμένοι για μια ολόκληρη ζωή. Δείτε και μόνοι σας!

Λέβητες συμπύκνωσης
Λέβητες συμπύκνωσης
Οι λέβητες συμπύκνωσης της Bosch αξιοποιούνε από τα καύσιμα το μέγιστο σε απόδοση θερμότητας και άνεση σε μια κατοικία. Επιπλέον διακρίνονται για τις χαμηλές εκπομπές ρύπων και την υψηλή ενεργειακή απόδοση τους.
Λέβητες συμπύκνωσης
Συμβατικοί επίτοιχοι λέβητες
Συμβατικοί επίτοιχοι λέβητες
Με έναν συμβατικό επίτοιχο λέβητα επιλέγετε μια συσκευή για θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης σε μια πολύ καλή σχέση τιμής-απόδοσης. Οι αξιόπιστοι επίτοιχοι λέβητες ταιριάζουν σχεδόν σε κάθε κατοικία και επαγγελματικό χώρο.
Συμβατικοί επίτοιχοι λέβητες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.